ORTADOĞU'YU ÜZÜNTÜYLE İZLİYORUZ

ORTADOĞU

İnegöl Genç İşadamları Derneği (İGİAD) Başkanı Bahadır Bayraktar, Ortadoğu'da yaşananları üzüntüyle izlediklerini söyledi.

İnegöl Yeni Gazeteciler Derneği tarafından düzenlenen ‘Ramazan Sohbetleri’ programına konuk olan İnegöl Genç İşadamları Derneği (İGİAD) Başkanı Bahadır Bayraktar, ekonomiyi ve Ortadoğu’yu değerlendirdi.

Programda gazetecilerin sorularını yanıtlayan Bahadır Bayraktar, “Biz genç işadamları derneğiyiz. Yani üyelerimizin gelişimine katkıda bulunmak için faaliyetlerimizi sürdürüyoruz. Bu nedenle ‘Tecrübe kazanıyoruz’ başlığı altında seminerler düzenliyoruz. Düzenlediğimiz seminerlere üyelerimizde yoğun ilgi gösteriyor. Bilindiği gibi Türkiye’nin önde gelen işadamlarını ve yöneticilerini İnegöl’e getirme imkanımız oldu. Son olarak İş Bankası Yönetim Kurulu Başkanı Ersin Özince’yi konuk ettik. Kendisine teklifimizi ilettiğinde çok memnun olduğunu ve seve seve geleceğini söyledi. Tabi burada gençlerin işin içerisinde olması da bizim bir diğer avantajımız. Kendisiyle bakanlar bile sınırlı sürede görüşebilirken, Özince İnegöl’e gelerek tüm gününü bize ayırdı. Bizimle tecrübelerini paylaştı. Biz bu seminerleri çok önemsiyoruz. İnegöl Genç İşadamları Derneğimizin üyeleri baktığımızda bugün İnegöl’de birçok kurumda yönetici olarak görev alıyor. Buda bizim başarımızın kanıtıdır” dedi.

“HERKESİN ÜZERİNE DÜŞENİ YAPMASI LAZIM”

Gelen sorular üzerine İnegöl ekonomisini ve başta Filistin olmak üzere Ortadoğu’da yaşanan olayları da değerlendiren Bayraktar, “Ortadoğu’da yaşanan gelişmeleri üzüntüyle takip ediyoruz. Bu olayların bir an önce bitmesi için herkesin üzerine düşen görevi yapması gerekiyor. Diğer yandan İnegöl ekonomisi de bu olaylardan olumsuz şekilde etkilenebilir. Ancak bizim işadamlarımız bugüne kadar olduğu gibi kendilerine yeni pazarlar bulacaklardır. Bu konuda İnegöl’ün yeterli tecrübesi var” diye konuştu.

SİYASETE GİRECEK Mİ?

Programda gelecekle ilgili hedeflerini de anlatan Bahadır Bayraktar, “Gelecek planlarımda siyaset hedefim yok. Ben işadamı olarak yoluma devam edeceğim. Farklı yerlerde görev alıyorum ve iş dünyasında başarılı olabilmek için çalışacağım” dedi.



  • BIST 100

    10263,97%0,54
  • DOLAR

    32,34% -0,05
  • EURO

    34,77% -0,03
  • GRAM ALTIN

    2388,12% -0,34
  • Ç. ALTIN

    3873,60% -0,14